Lirik Lagu Ngoyak Tresno - Didi Kempot

Lirik Lagu Ngoyak Tresno - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Ngoyak Tresno


Title : Ngoyak Tresno
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ngoyak Tresno


aku ora wedi panase segoro geni
neng endi lungamu tak goleki
jerune samudro ra biso ngalangi
tresnaku sing ono neng ati

aku lan uripmu
koyo langit lan bumi
aku mlarat bondho
duweku mung tresno iki

aku dudu rojo
uripku rekoso
mung duwe nyowo
lan roso tresno

yen wis jodo
aku lan kowe nyawiji
sugih miskin ginaris
kang dumadi

yen wis jodo
aku lan kowe nyawiji
tresnaku mbok tompo
tulus neng ati

aku ora wedi panase
segoro geni
jerone samudro
ra biso ngalangi

===INTRO===

aku lan uripmu
koyo langit lan bumi
aku mlarat bondho
duweku mung tresno iki

aku dudu rojo
uripku rekoso
mung duwe nyowo
lan roso tresno

yen wis jodho
aku lan kowe nyawiji
sugih miskin ginaris
kang dumadi

yen wis jodho
aku lan kowe nyawiji
tresnaku mbok tompo
tulus neng ati

aku ora wedi panase
segoro geni
jerone samudro
ra biso ngalangi

tresnaku mbok tompo
tulus neng ati

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih