Lirik Lagu Ora Iso Mulih - Didi Kempot

Lirik Lagu Ora Iso Mulih - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Ora Iso Mulih


Title : Ora Iso Mulih
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ora Iso Mulih


mak bapak aku ora biso mulih
bodo iki atiku sedih
mak bapak aku ora teko
neng kene aku iseh kerjo

mung donga lan pujimu
sing tak suwun jroning uripku

mak bapak uwis ojo nangis
woconen layang sing tak tulis
mak bapak ngapuranen aku
yen ono salah lan luputku

neng kene koyo ngene rasane
pingin mulih isih kurang sangune

suarane takbir ing wayah wengi
ngelingke salah dosa iki
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
ngapuranen dosane anakmu iki

mak bapak uwis ojo nangis
woconen layang sing tak tulis
mak bapak ngapuranen aku
yen ono salah lan luputku

neng kene koyo ngene rasane
pingin mulih isih kurang sangune

===INTRO===

suarane takbir ing wayah wengi
ngelingke salah dosa iki
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
ngapuranen dosane anakmu iki

suarane takbir ing wayah wengi
ngelingke salah dosa iki
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
ngapuranen dosane anakmu iki
ngapuranen dosane anakmu iki

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Podo Indonesiane