Lirik Lagu Intan Rahma - Urip Kuwi Keras

Lirik Lagu Intan Rahma - Urip Kuwi Keras

Lirik Intan Rahma - Urip Kuwi Keras


Title : Urip Kuwi Keras
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danang Danzt
Label : DD STAR Record

Lirik Urip Kuwi Keras


urip kuwi pancen keras
dipikir marai ra waras
saben iso ngono sitik
tonggo tonggo akeh sing serik

urip kuwi pancen keras
yen ra kuat ngelakoni bablas
mung arep nuruti karepe
kuwi ora bakal ono entek entek’e

pas lagi susah malah pada nggeguyu
aku lagi seneng do ngomong ning mburiku
meh arep obah kowe malah do ngerasani
wayah sepi nganggur kabeh podo nakoni

sing ngelakoni aku sing mbingungi awakmu
podo adu adu kono kene ngelek aku
ora tak pikir mergo ra ono entek’e
kabeh tak pasrahke mergo Gusti mboten sare

urip kuwi pancen keras, dipikir marai ra waras
saben iso ngono sitik, tonggo tonggo akeh sing serik
urip kuwi pancen keras, yen ra kuat ngelakoni bablas
mung arep nuruti karepe, kuwi ora bakal ono entek entek’e

mbok yo do eling yen roda kuwi muter
ojo sok keminter timbang akhire keblinger
ora masalah koe do nggawe susah
penting nggojeki ku mlaku ora obah owah

urip jan keras ojo ditambahi panas
tinimbang pikiran mung nggawe koe do waswas
mbok urip kuwi ojo mung cukup nonggo
trimo golek berkah dungo ikhtiar lan kerjo

rasah digawe susah, bahagia ra kudu mewah
tetep ngguyu senadyan tanggane mecucu

urip kuwi pancen keras, dipikir marai ra waras
saben iso ngono sitik, tonggo tonggo akeh sing serik
urip kuwi pancen keras, yen ra kuat ngelakoni bablas
mung arep nuruti karepe, kuwi ora bakal ono entek entek’e

urip kuwi pancen keras, dipikir marai ra waras
saben iso ngono sitik, tonggo tonggo akeh sing serik
urip kuwi pancen keras, yen ra kuat ngelakoni bablas
mung arep nuruti karepe, kuwi ora bakal ono entek entek’e

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Kudune Aku