Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nyulek Moto

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nyulek Moto

Lirik Nyulek Moto - Syahiba Saufa


Title : Nyulek Moto
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Dhani Gumintang
Label : Sandi Records

Lyrics Nyulek Moto


bengene weruh paran
welas nyang isun noleh paran
serto saiki nduweni
apuwo aju mung riko larani

kadung mulo sing demen
ojo mung riko sidem
loro banguro mengo
timbangane atinisun hang loro

karuan isun menyang
timbang mung bathi loro
cukup semene baen
emong mbaleni maning

welas hang isun tandur
pungkase dadi ajur
goro gorone riko
wes nyulek moto
ambi wong liyo

---INTRO---

kadung mulo sing demen
ojo mung riko sidem
loro banguro mengo
timbangane atinisun hang loro

karuan isun menyang
timbang mung bathi loro
cukup semene baen
emong mbaleni maning

welas hang isun tandur
pungkase dadi ajur
goro gorone riko
wes nyulek moto

karuan isun menyang
timbang mung bathi loro
cukup semene baen
emong mbaleni maning

welas hang isun tandur
pungkase dadi ajur
goro gorone riko
wes nyulek moto
ambi wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Suwek - Syahiba Saufa