Lirik Lagu Semarang Ninggal Janji - Nella Kharisma

Lirik Lagu Semarang Ninggal Janji - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Semarang Ninggal Janji


Title : Semarang Ninggal Janji
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Pamuji Anto
Album : Danendra Vol 10 Jangan Nget Ngetan
Label : DSA Record

Lirik Semarang Ninggal Janji


opo ra ngerti naliko sak ungkurmu
mberebes mili eluhku tumetes ing pipiku
nalikane aku kudu nglilakake
lungomu duh wong bagus

tak iring sumpah janjimu marang aku
ra bakal sliramu nguciwakke awakku
sineksenan endahe kutho semarang
tak lilakke lungomu sayang

ra keroso uwes telung tahun lawase
nyatane sliramu ra ono kabare
tanpo ono kirim warto
tanpo ono kirim layang
wong bagus ning endi dunungmu sayang

ning kene aku tansah ngenteni sliramu
elingo wong bagus marang janjimu
ning terminal terboyo aku mung tansah ngenteni
pangucapmu mugo sliramu enggalo enggalo bali

===INTRO===

tak iring sumpah janjimu marang aku
ra bakal sliramu nguciwakke awakku
sineksenan endahe kutho semarang
tak lilakke lungomu sayang

ra keroso uwes telung tahun lawase
nyatane sliramu ra ono kabare
tanpo ono kirim warto
tanpo ono kirim layang
wong bagus ning endi dunungmu sayang

ning kene aku tansah ngenteni sliramu
elingo wong bagus marang janjimu
ning terminal terboyo aku mung tansah ngenteni
pangucapmu mugo sliramu enggalo enggalo bali

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Beri Aku Maafmu