Lirik Vita Alvia - Tansah Kelingan


Title : Tansah Kelingan
Artist : Vita Alvia & Ilux
Songwriter : -
Label : Ilux

Lirik Tansah Kelingan


kelingan asemu gawe
kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu

ora rumangso salah
kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
serene mageh tansah kelingan
kelingan esemu gawe
kangen atiku

masio biyen mbok gawe catu
ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan

sumpah aku mageh kelingan
nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
serene mageh tansah kelingan

hapusen banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo
sering gawe loro ati

saiki aku njaluk sepuro
ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyawaku
serene mageh tansah kelingan
kelingan esemu gawe
kangen atiku

hapusen banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo
sering gawe loro ati

saiki aku njaluk sepuro
hapusen banyu matamu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro lan kuciwo
sering gawe loro ati

saiki aku njaluk sepuro
ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyawaku
serene mageh tansah kelingan

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Relung Hati Bunda