Lirik Lagu Penak Konco - Nella Kharisma

Lirik Lagu Penak Konco - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Penak Konco


Title : Penak Konco
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Dhyen Om Wawes & Miga S.
Musik : Om Lagista
Label : Perdana Record

Lirik Penak Konco


bedo ra nemu dalane
karo kowe aku ra ono bahagiane
timbang gelo di sio sio
rasah di gawe dowo crito iki
tresno ra bakal iso nyawiji

abot kesel sing ngrasake
karo kowe anane ming rame wae
soyo ajur polahmu soyo ngawur
mikir awakmu dewe karepmu dewe
tanpo kelingan janji awale

pancen iki dudu jodone
ra sah di paksakke
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ra tau ngerteni
roso iki kepati pati
tibo butuh kowe goleki
aku piye kowe ra peduli

ra perlu ngomongke tresno
yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso
awak dewe penak konco

===INTRO===

pancen iki dudu jodone
ra sah di paksakke
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ra tau ngerteni
roso iki kepati pati
tibo butuh kowe goleki
aku piye kowe ra peduli

ra perlu ngomongke tresno
yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso
awak dewe penak konco

===INTRO===

pancen iki dudu jodone
ra sah di paksakke
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ra tau ngerteni
roso iki kepati pati
tibo butuh kowe goleki
aku piye kowe ra peduli

ra perlu ngomongke tresno
yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso
awak dewe penak konco
awak dewe penak konco

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Rantau Den Pajauah