Lirik Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji


Title : Tanjung Mas Ninggal Janji
Artist : Dhevy Geranium
Songwriter : Didi Kempot
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Tanjung Mas Ninggal Janji


bebasan koyo ngenteni
udan ning mongso ketigo
najan mung sedelo ora dadi ngopo
penting iso ngademke ati

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangen'e atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

semono ugo rasane atiku
mung tansah nunggu tekamu
ra kroso setaun kowe ninggal aku
kangen kangen'e atiku

aku sik kelingan naliko nang pelabuhan
kowe janji lungo ra ono sewulan
nanging saiki wes luwih ing janji
nyatane kowe ora bali-bali

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

ning pelabuhan tanjung mas kene
biyen aku ngeterke kowe
ning pelabuhan semarang kene
aku tansah ngenteni kowe

Baca Juga : Lirik Lagu Dhevy Geranium - Nono Artine