Lirik Syahiba Saufa - Sing Biso Sirno


Title : Sing Biso Sirno
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koko Suntoko
Label : Samudra Record

Lirik Sing Biso Sirno


mberebes mili banyu moto
kadung sun iling riko
hang bengen tau manggoni
manggoni ati iki

sakjeke wes sing ono roso
welas asihe riko
dino dino isun sepi
koyo sing sanggup ngelakoni

welas isun nyang riko
sing kiro biso sirno
masio ono wong liyo
manggoni atin riko

mung riko hang sun karepi
manggoni ati iki
sing kiro biso keganti
riko hang sun welasi
riko hang sun welasi

mberebes mili banyu moto
kadung sun iling riko
hang bengen tau manggoni
manggoni ati iki

sakjeke wes sing ono roso
welas asihe riko
dino dino isun sepi
koyo sing sanggup ngelakoni

===INTRO===

welas isun nyang riko
sing kiro biso sirno
masio ono wong liyo
manggoni atin riko

mung riko hang sun karepi
manggoni ati iki
sing kiro biso keganti
riko hang sun welasi
riko hang sun welasi

welas isun nyang riko
sing kiro biso sirno
masio ono wong liyo
manggoni atin riko

mung riko hang sun karepi
manggoni ati iki
sing kiro biso keganti
riko hang sun welasi
riko hang sun welasi

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Getun