Lirik Syahiba Saufa - Ono Kerono


Title : Ono Kerono
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Ono Kerono


koyo iseh adan
bengen isun nyawang
riko kudu kudu gancang
gancang nduweni welase hang apik rupane
biso gawe ati iki kepincut nong riko

getun saikine ati pungkasane
ajur osing koyo hang di karepno
isun wis kapusan riko gawe dalan
kanggo ngliyaken dunyo
hang mulo wis riko impekno

umpomo riko mung sandiworo
gelem nong isun ono kerono
wis keturutan impene riko
saiki isun riko tinggalno

getun saikine ati pungkasane
ajur osing koyo hang di karepno
isun wis kapusan riko gawe dalan
kanggo ngliyaken dunyo
hang mulo wis riko impekno

umpomo riko mung sandiworo
gelem nong isun ono kerono
wis keturutan impene riko
saiki isun riko tinggalno

mentolo riko mung sandiworo
gelem nong isun ono kerono
wis keturutan impene riko
saiki isun riko tinggalno
saiki isun riko tinggalno

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nyawang Langit