Lirik Happy Asmara - Andum Roso


Title : Andum Roso
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Album : Star Band
Label : DD STAR Record

Lirik Andum Roso


sadar aku seng keliru
pancen kabeh kuwi salahku
nresnani awakmu kuwi
kahananmu wes karo wong liyo

remuke roso atiku
ben aku seng cukup nerimo
cuwone batinku iki
aku ra iso nyanding awakmu

aku ra ngiro
opo seng tak roso
malah gawe atiku loro

aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum roso
aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum tresno

aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum roso
aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum tresno

remuke roso atiku
ben aku seng cukup nerimo
cuwone batinku iki
aku ra iso nyanding awakmu

aku ra ngiro
opo seng tak roso
malah gawe atiku loro

aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum roso
aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum tresno

aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum roso
aku lilo dadi seng kepiro
penting kowe iso andum tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Akhire Cidro