Lirik Lagu Wong Perantauan - Ndarboy Genk

Lirik Lagu Wong Perantauan - Ndarboy Genk

Lirik Ndarboy Genk - Wong Perantauan


Title : Wong Perantauan
Artist : Ndarboy Genk
Songwriter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara
Album : Single

Lirik Wong Perantauan


pancen ora gampang
koyo sing mbok sawang
aku kerjo lungo adoh
neng perantaun

mugo mugo gusti ngijabahi
kabeh sing tak karepi
pancen ora nyono
uripku neng kuto
kerjo abot neng kene
karep urip mulyo

ninggal keluargo
adoh anak bojo
adoh karo wong tuo

yo wis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sak bendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk ngresulo
arep sambat ro sopo
senajan hasil ra sepiro
sing penting pasrah karo sing kuoso

pancen ora nyono
uripku neng kuto
kerjo abot ning kene
karep urip mulyo

ninggal keluargo
adoh anak bojo
adoh karo wong tuo

yo wis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sak bendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk ngresulo
arep sambat ro sopo
senajan hasil ra sepiro
sing penting pasrah karo sing kuoso

mangan tak rewangi koretan
rokokku golek tegesan
duit tak lebokke celengan
kanggo sangu mudik lebaran

yo wis ngene kahanan
dadi wong perantauan
urip sak bendinane
kudu tak tanggung dewe

ora entuk ngresulo
arep sambat ro sopo
senajan hasil ra sepiro
sing penting pasrah karo sing kuoso

sing penting pasrah karo sing kuoso
sing penting pasrah karo sing kuoso

Baca Juga : Lirik Lagu Ndarboy Genk - Wayahe Poso