Lirik Lagu Ketikung Konco - Elda Veronica

Lirik Lagu Ketikung Konco - Elda Veronica

Lirik Elda Veronica - Ketikung Konco


Title : Ketikung Konco
Artist : Elda Veronica
Songwriter : Lek Bro Munib / Gendhis
Label : SBR - PRO

Lirik Ketikung Konco


mbiyen aku tresno sliramu
prio bagus sing dadi pepujanku
nanging sliramu kok malah tego
andum tresno marang wong liyo

pancen kowe menungso tanpo ati
tego ngrebut tresnoku kang sejati
kowe kancaku tego ngapusi
nggowo mlayu pepujane ati

nadyan ati abot nglilakno
ngiklasne selawase tresno
kabeh iki kudu tak tompo
lakon tresnoku ketikung konco

nanging aku ora nggetuni
prio bagus ra mung siji
mugo aku oleh ganti
satrio bagus tresnane suci

===INTRO===

mbiyen aku tresno sliramu
prio bagus sing dadi pepujanku
nanging sliramu kok malah tego
andum tresno marang wong liyo

pancen kowe menungso tanpo ati
tego ngrebut tresnoku kang sejati
kowe kancaku tego ngapusi
nggowo mlayu pepujane ati

nadyan ati abot nglilakno
ngiklasne selawase tresno
kabeh iki kudu tak tompo
lakon tresnoku ketikung konco

nadyan ati abot nglilakno
ngiklasne selawase tresno
kabeh iki kudu tak tompo
lakon tresnoku ketikung konco

nanging aku ora nggetuni
prio bagus ra mung siji
mugo aku oleh ganti
satrio bagus tresnane suci

Baca Juga : Lirik Lagu Sinyal Cinta - Elda Veronica