Lirik Lagu Bengkung - Alvi Ananta

Lirik Lagu Bengkung - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Bengkung


Title : Bengkung
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Bengkung


umpomo biso di baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun onong mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wis kadung kejeluwung
atinisun bengkung

tolong idinono isun mundur
teko welas riko
ojo di pokso nyepuro

mergo wis nemen keroso loro
koyo sawah garing
sing biso di tanduri maning

umpomo biso di baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun onong mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wis kadung kejeluwung
atinisun bengkung

===INTRO===

tolong idinono isun mundur teko welas riko
ojo di pokso nyepuro
mergo wis nemen keroso loro
koyo sawah garing sing biso di tanduri maning

tolong idinono isun mundur teko welas riko
ojo di pokso nyepuro
mergo wis nemen keroso loro
koyo sawah garing sing biso di tanduri maning

umpomo biso di baleni
sing kiro riko sun iyoni
bengen sun percoyo
saikine riko suloyo

mulo getun onong mburi
sing keneng arep sun pungkiri
wis kadung kejeluwung
atinisun bengkung

Baca Juga : Lirik Lagu Perawan Kadaluarsa - Alvi Ananta