Lirik Lagu Grajagan Banyuwangi - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Grajagan Banyuwangi - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Grajagan Banyuwangi


Title : Grajagan Banyuwangi
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : A. Priyono
Label : Samudra Record

Lirik Grajagan Banyuwangi


grajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
nggredhoni ombak playonan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan nong pinggiran
pinggir pesisir geragajan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandhangan
gending asli banyuwangian

grajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
nggredhoni ombak playonan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan nong pinggiran
pinggir pesisir geragajan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandhangan
gending asli banyuwangian

grajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ono Kerono

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.