Lirik Syahiba Saufa - Grajagan Banyuwangi


Title : Grajagan Banyuwangi
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : A. Priyono
Label : Samudra Record

Lirik Grajagan Banyuwangi


grajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
nggredhoni ombak playonan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan nong pinggiran
pinggir pesisir geragajan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandhangan
gending asli banyuwangian

grajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
nggredhoni ombak playonan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan nong pinggiran
pinggir pesisir geragajan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng
sir-siran ambi gandhangan
gending asli banyuwangian

grajagan banyuwangi
saben dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ono Kerono