Lirik Lagu Jenny - Tutup Cerito

Lirik Lagu Jenny - Tutup Cerito

Lirik Tutup Cerito - Jenny


Title : Tutup Cerito
Artist : Jenny
Songwriter : Wawan
Label : HDR Record

Lyrics Tutup Cerito


umpomo biyen kowe ra nduwurke atimu
dadine yo ora ngene iki
pastine ono sitik sabar neng dodomu
wes kasep yen saiki getunmu

alon alon tak coba nerimo takdirku
yen kudu pisah marang sliramu
tresnoku ilang atiku ganti seng isin
saiki kowe ngajak mbaleni

kabeh wes ora iso di balekke
yen pancen wes ra tresno njur kepriye
kowe wes adoh
kowe wes adoh
teko atiku

mbiyen wes tak turuti penjalukmu
ojo maneh maneh mikirke aku
tak tutup cerito
tak tutup cerito
kowe lan aku

---INTRO---

pastine ono sitik sabar neng dodomu
wes kasep yen saiki getunmu

alon alon tak coba nerimo takdirku
yen kudu pisah marang sliramu
tresnoku ilang atiku ganti seng isin
saiki kowe ngajak mbaleni

kabeh wes ora iso di balekke
yen pancen wes ra tresno njur kepriye
kowe wes adoh
kowe wes adoh
teko atiku

mbiyen wes tak turuti penjalukmu
ojo maneh maneh mikirke aku
tak tutup cerito
tak tutup cerito
kowe lan aku

Baca Juga : Lirik Lagu Wujud Kangenku - Pipit Anggita