Lirik Lagu Dukun Pijet Masa Kini - Fitria Fernanda feat. Sang Aji

Lirik Lagu Dukun Pijet Masa Kini - Fitria Fernanda feat. Sang Aji

Lirik Fitria Fernanda - Dukun Pijet Masa Kini


Title : Dukun Pijet Masa Kini
Artist : Fitria Fernanda & Sang Aji
Songwriter : Heru Kumala
Album : Scorpio Vol. 11
Label : Morena Production

Lirik Dukun Pijet Masa Kini


mas monggo enggal mlebet to
kulo sampun sumadyo
enggal kulo kerjakno
milih pripun ingkang dipun kersakno
milih mlumah nopo murep nderek mawon

yo dek aku wes ora betah
seminggu ra di jatah
sirahku rasane pecah
seminggu aku ra iso turu
rasane awak ku koyo nggembol watu

penak tenan dek garapanmu saiki
niki ngenyek nopo sampeyan memuji
tenan kok dek aku ora ngapusi
pancen kulo dukun pijet masa kini

===INTRO===

mas monggo enggal mlebet to
kulo sampun sumadyo
enggal kulo kerjakno
milih pripun ingkang dipun kersakno
milih mlumah nopo murep nderek mawon

yo dek aku wes ora betah
seminggu ra di jatah
sirahku rasane pecah
seminggu aku ra iso turu
rasane awak ku koyo nggembol watu

penak tenan dek garapanmu saiki
niki ngenyek nopo sampeyan memuji
tenan kok dek aku ora ngapusi
pancen kulo dukun pijet masa kini

penak tenan dek garapanmu saiki
pancen kulo dukun pijet masa kini

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Warung Kopi