Lirik Lagu Inez Tinensia - Panjer Rino

Lirik Lagu Inez Tinensia - Panjer Rino

Lirik Panjer Rino - Inez Tinenzia


Title : Panjer Rino
Artist : Inez Tinensia
Songwriter : Fantri Soekamti / Kerta Widjaya
Label : HDR Record

Lyrics Panjer Rino


tansah kelingan aku marang pamujanku
ning wayah ulan ngatonake cahayane
oh tansah kelingan aku marang pamujanku
saben kesilir angin ring wayah dalu

tulus tresnoku ora bakal ilang
koyo lintang manjer rino ngancani ulan
senajan wong tuwomu ora ngarepake
nanging aku tetep siji kanggo kowe

panyuwunku langgengo selawase

---INTRO---

tansah kelingan
aku marang pamujanku
ning wayah ulan
ngatonake cahayane

oh tansah kelingan
aku marang pamujanku
saben kesilir angin
ring wayah dalu

tulus tresnoku ora bakal ilang
koyo lintang manjer rino ngancani ulan
senajan wong tuwomu ora ngarepake
nanging aku tetep siji kanggo kowe

panyuwunku
langgengo selawase

tulus tresnoku ora bakal ilang
koyo lintang manjer rino ngancani ulan
senajan wong tuwomu ora ngarepake
nanging aku tetep siji kanggo kowe

panyuwunku
langgengo selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Kelaran - Inez Tinensia


Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.