Lirik Lagu Adol Madu - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Adol Madu - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Adol Madu


Title : Adol Madu
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Nasuri L2s
Label : Aneka Safari Records

Lirik Adol Madu


abot abote nyonggo roso hang sing nyoto
batin iki tambah kesikso
manis omongane adol madu nong lambe
koyo bebek ngelangi magih sing ngombe

sun mung milu takon ojo koyo sego karon
kadung seneng yo ngomong seneng
mumpung durung kadung sego dadi bubur
bangur sun mundur ketimbang awak ajur

kadung tah ono alas gunung hang ningguli
bangur isun gawe ngelali
lilo nerimo kadung sun di tinggaleno
timbang batin iki di gawe loro

===INTRO===

abot abote nyonggo roso hang sing nyoto
batin iki tambah kesikso
manis omongane adol madu nong lambe
koyo bebek ngelangi magih sing ngombe

sun mung milu takon ojo koyo sego karon
kadung seneng yo ngomong seneng
mumpung durung kadung sego dadi bubur
bangur sun mundur ketimbang awak ajur

kadung tah ono alas gunung hang ningguli
bangur isun gawe ngelali
lilo nerimo kadung sun di tinggaleno
timbang batin iki di gawe loro

timbang batin iki di gawe loro
timbang batin iki di gawe loro

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ketaton