18 Nov 2017


Judul Lagu : Manis
Ciptaan : -
Penyanyi : Itok & Putri
Genre : Campur Sari

Lirik Manis - Itok & Putri


Lk :
Manis kowe pancen manis
Tambah manis yen ora seneng lamis
Yen mesem manise ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokne jantungku

Pr :
Ngganteng mas sampeyan pancen ngganteng
Tambah ngganteng yen ora seneng mendem
Gongso alit mas namine kempul
Ngalor ngidul sampeyan nggawani gendul

Lk :
Kembang melati aduh dek di roncen ronce
Setengah mati aku tresno kowe
Pr :
Pasar Turi mas neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan senenge nggudo

Lk :
Di iris iris dek gulane jowo
Kowe cah manis dasare prasojo
Pr :
Memang lidah mas tidak bertulang
Pandai bersilat iku watake wong lanang

INTRO

Lk :
Manis kowe pancen manis
Tambah manis yen ora seneng lamis
Yen mesem manise ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokne jantungku

Pr :
Ngganteng mas sampeyan pancen ngganteng
Tambah ngganteng yen ora seneng mendem
Gongso alit mas namine kempul
Ngalor ngidul sampeyan nggawani gendul

Lk :
Kembang melati aduh dek di roncen ronce
Setengah mati aku tresno kowe
Pr :
Pasar Turi mas neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan senenge nggudo

Lk :
Di iris iris dek gulane jowo
Kowe cah manis dasare prasojo
Pr :
Memang lidah mas tidak bertulang
Pandai bersilat iku watake wong lanang