Lirik Lagu Wujute Roso - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Wujute Roso - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Wujute Roso


Title : Wujute Roso
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Wujute Roso


batin sun roso perih
perihe seneng
semendale ati nisun
dung nyawang riko

roso ngeman ngeman
noring dodo
kepingine sun rumati
nong njero ati

kangen hang sun songgo iki
tondone roso
ojo sampek riko gawe isun ngersulo

wedi kelangan riko
pancene ono
sun njaluk rumaten welas isun

iki tondone welas isun
wujute roso
mung kanggo riko

mugo welase riko terimo
myakne isun lego
sing nyesek nong dodo

iki wujute roso
ho .. oo ..
iki wujute roso

===INTRO===

kangen hang sun songgo iki tondone roso
ojo sampek riko gawe isun ngersulo
wedi kelangan riko pancenne ono
sun njaluk rumaten welas isun

iki tondone welas isun
wujute roso mung kanggo riko
mugo welase riko terimo
myakne isun lego sing nyesek nong dodo

iki wujute roso
ho .. oo ..
iki wujute roso

iki wujute roso
ho .. oo ..
iki wujute roso

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ewoh