Lirik Syahiba Saufa - Ewoh


Title : Ewoh
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Angga / Echo
Label : Samudra Record

Lirik Ewoh


ewoh isun ngembeti riko
hang soyo suwi soyo ngregetno
akeh penjaluke tapi mung kanan
moso kudu kelaksan

yo sing bejaji nong karepe
sing dadi kan mikir kesele
salah sithik ngembule temenanan
nggarahi kepikiran

dudu mergo isun perhitungan
ati iki hang sing tahan
wis sing imbang
ambi pengorbanan

abete riko sing ngeman eman
koyo sing mageh kelangan
mulane percumo
mending sun deweken

yo sing bejaji nong karepe
sing dadi kan mikir kesele
salah sithik ngembule temenanan
nggarahi kepikiran

===INTRO===

dudu mergo isun perhitungan
ati iki hang sing tahan
wis sing imbang
ambi pengorbanan

abete riko sing ngeman eman
koyo sing mageh kelangan
mulane percumo
mending sun deweken

dudu mergo isun perhitungan
ati iki hang sing tahan
wis sing imbang
ambi pengorbanan

abete riko sing ngeman eman
koyo sing mageh kelangan
mulane percumo
mending sun deweken

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Pamer Bojo