Lirik Syahiba Saufa - Welas Sing Welas


Title : Welas Sing Welas
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Welas Sing Welas


sing ono hang sun getuni
sun pilih dalan iki
ninggalaken welas isun nong riko

riko hang mesti nggarai
nglunturno welas hang ono
alon alon ngilango roso percoyo

sak temene sun wes ikhlas
ngeculaken awak riko
mergo sing kuat maning sun aboti

kurang paran isun nong riko
jiwo rogo wes sun kabehno
tapi magih kurang bain
malah riko tego mbandingno

isun ambi welas hang bengen
tau manggon nong atin riko
saiki wes karep karepe
isun wes emong nerimo

riko hang mesti nggarai, nglunturno welas hang ono
alon alon ngilango roso percoyo
sak temene sun wes ikhlas ngeculaken awak riko
mergo sing kuat maning sun aboti

kurang paran isun nong riko, jiwo rogo wes sun kabehno
tapi magih kurang bain malah riko tego mbandingno
isun ambi welas hang bengen tau manggon nong atin riko
saiki wes karep karepe isun wes emong nerimo

kurang paran isun nong riko jiwo rogo wes sun kabehno
tapi magih kurang bain malah riko tego mbandingno
isun ambi welas hang bengen tau manggon nong atin riko
saiki wes karep karepe isun wes emong nerimo

kurang paran isun nong riko jiwo rogo wes sun kabehno
tapi magih kurang bain malah riko tego mbandingno
isun ambi welas hang bengen tau manggon nong atin riko
saiki wes karep karepe isun wes emong nerimo isun wes emong nerimo

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Maning Maning