Lirik Lagu Welas Sing Welas - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Welas Sing Welas - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Welas Sing Welas


Title : Welas Sing Welas
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Welas Sing Welas


isun butuh riko emoh weruh
isun pingin mung biso mbatin
isun kangen riko osing kangen
isun welas riko sing welas

opo tah iki hang di arani wes bosen
entek arane roso demen
bengen hang manis saikine kroso sepo
opo mergo ono wong liyo

isun iki wong wadon mung biso nerimo
lakone urip hang nelongso
buru ngrasakaken seneng ketiban loro
welas iki kesio sio

isun butuh riko emoh weruh
isun pingin mung biso mbatin
isun kangen riko osing kangen
isun welas riko sing welas

===INTRO===

isun iki wong wadon mung biso nerimo
lakone urip hang nelongso
buru ngrasakaken seneng ketiban loro
welas iki kesio sio

isun butuh riko emoh weruh
isun pingin mung biso mbatin
isun kangen riko osing kangen
isun welas riko sing welas

isun butuh riko emoh weruh
isun pingin mung biso mbatin
isun kangen riko osing kangen
isun welas riko sing welas

isun butuh riko emoh weruh
isun pingin mung biso mbatin
isun kangen riko osing kangen
isun welas riko sing welas

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ojo Maning Maning