Lirik Lagu Ra Biso Duweni - Arif Kurniawan

Lirik Lagu Ra Biso Duweni - Arif Kurniawan

Lirik Arif Kurniawan - Ora Biso Nduweni


Title : Ra Biso Duweni
Artist : Arif Kurniawan
Songwriter : Arif Kurniawan
Label : Mega Record

Lirik Ra Biso Duweni


dang balio aku kangen sliramu
ndang mulio koe isih tak tunggu
amung sliramu sing ono jero atiku
ra ono lio amung awakmu

sadar aku iki sopo
uwong biasa tanpo bondo dunyo
nanging sak tenane atiku kangen sliramu
tulong entenono aku

mugo awakmu biso ngrungokno
lewat tembang iki sing tak nyanyekno
opo awakmu ra biso rumongso
koe nglarani atiku

sepurane aku ra biso nuruti
panyuwunmu sing biyen nate kok pingini
amung siji ati sing tak getuni
aku ra biso duweni sliramu

===INTRO===

dang balio aku kangen sliramu
ndang mulio koe isih tak tunggu
amung sliramu sing ono jero atiku
ra ono lio amung awakmu

sadar aku iki sopo
uwong biasa tanpo bondo dunyo
nanging sak tenane atiku kangen sliramu
tulong entenono aku

mugo awakmu biso ngrungokno
lewat tembang iki sing tak nyanyekno
opo awakmu ra biso rumongso
koe nglarani atiku

sepurane aku ra biso nuruti
panyuwunmu sing biyen nate kok pingini
amung siji ati sing tak getuni
aku ra biso duweni sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Banyu Tebu - Arif Kurniawan