Lirik Ilux - Nangis


Title : Nangis
Artist : Ilux
Songwriter : Ilux
Distribution : Ilux

Lirik Nangis


wis menengo ayo menenga
aja nangis ayo menenga
sira nangis ya ilang ayune
kadung meneng ya katon manise

menenga ya kesirepa
aja nangis yara merema
nangis-nangis ya ana paran
nana leak sing ana paran

aja tingkah ayo sun ayun
kesirepa ring ayun-ayun
ambi turu sun ayun-ayun
aduh eman ya anak isun

wis menenga ayo menenga
lare ayu anake sapa
beduk subuh gage tangia
nyang pengran ya pada ndonga

Baca Juga : Lirik Lagu Ilux - Indonesia Milik Kita (Perdamaian Pilpres 2019)