Lirik Lagu Sena - Vita Alvia

Lirik Lagu Sena - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Sena


Title : Sena
Artist : Vita Alvia
Songwriter : -
Label : Opera Swara Genta

Lirik Sena


kemilau cahyaning mbulan
tengah wengi kang aweh pepadang
koyone tekamu nambani kangenku
koyone sliramu tekan biso nyenengke atiku

ajak aku iki aduh sayang
aku pingin pengen sesandingan
ajak aku iki aduh sayang
aku pingin pengen bebarengan

sena .. hoo .. sena ..
satu yang terbaik antara penggoda
hoo .. sena .. hoo .. sena ..
sedetik pun pisah aku tak bisa

===INTRO===

kemilau cahyaning mbulan
tengah wengi kang aweh pepadang
koyone tekamu nambani kangenku
koyone sliramu tekan biso nyenengke atiku

ajak aku iki aduh sayang
aku pingin pengen sesandingan
ajak aku iki aduh sayang
aku pingin pengen bebarengan

sena .. hoo .. sena ..
satu yang terbaik antara penggoda
hoo .. sena .. hoo .. sena ..
sedetik pun pisah aku tak bisa

sena .. hoo .. sena ..
satu yang terbaik antara penggoda
hoo .. sena .. hoo .. sena ..
sedetik pun pisah aku tak bisa

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Sri Tanjung