Lirik Lagu Loro Ning Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Loro Ning Ati" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Dwi Subagio. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Loro Ning Ati - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Loro Neng Ati


Title : Loro Ning Ati
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Dwi Subagio
Label : DSA Record

Lirik Loro Ning Ati


ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalke aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku
opo salahe aku
nganti sliramu tego
gawe loro ning atiku

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing kok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak ikhlasne masio perih batin iki

===INTRO===

ning ati iki loro
kadung eling kowe ninggalke aku
kabeh sanggup tak lakoni
supoyo kowe tetep ning sandingku

opo kurange aku
opo salahe aku
nganti sliramu tego
gawe loro ning atiku

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing kok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak ikhlasne masio perih batin iki

umpomo kowe ning kono
wes ono wong liyo sing kok tresnani
aku bakal ngelalekne jenengmu ning atiku
tak ikhlasne masio perih batin iki

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kawin Mlayu (Kawin Lari)