Lirik Lagu Tatune Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tatune Ati" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Pup Pup Whelly. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tatune Ati - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tatune Ati


Title : Tatune Ati
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Pup Pup Whelly
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Tatune Ati


tresnaku iki
sing tak gowo tekan mati
kok ungkap sakjroning ati
ilang nyowo tak lakoni
gede tresno ning ati

dino ganti wulan
yo mung kowe sing tak sayang
kok gawe atiku bimbang
tresnamu sak iki ilang
cidro janji kang suci

umpomo kowe ngerti lorone ati iki
ilang tresno kari tatune ati

opo aku kudu ngeratapi
pait perihe ati sing kebagi
sampai kapan aku ngenteni
janji suci sing wes mok mblenjani

umpomo kowe ngerti lorone ati iki
ilang tresno kari tatune ati

opo aku kudu ngeratapi
pait perihe ati sing kebagi
sampai kapan aku ngenteni
janji suci sing wes mok mblenjani

umpomo kowe ngerti lorone ati iki
ilang tresno kari tatune ati

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati