Lirik Lagu Aku Dudu Rojo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Aku Dudu Rojo - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Aku Dudu Rojo


Title : Aku Dudu Rojo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Didi Kempot
Album : OM. Sakha 3
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Aku Dudu Rojo


aku pancen wong sing tuno aksoro
ora biso nulis ora biso moco
nanging ati iki isih nduwe roso
roso tresno koyo tumprape manungso

aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
biso mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki isih nduwe roso
jroning batin sak tenane pengen kondho

pupus godhong gedhang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
biting pringe garing
mbok apusi awakku yo nganti gering

klaras godhong gedhang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman

===INTRO===

aku pancen wong sing tuno aksoro
ora biso nulis ora biso moco
nanging ati iki isih nduwe roso
roso tresno koyo tumprape manungso

aku pancen uwong cilik ra koyo rojo
biso mangan wae aku uwis trimo
nanging ati iki isih nduwe roso
jroning batin sak tenane pengen kondho

pupus godhong gedhang
ajang pincuk saiki wis ra kelingan
biting pringe garing
mbok apusi awakku yo nganti gering

klaras godhong gedhang
sing tak gagas saiki wis ra kelingan
tiwas ketiwasan
melu nandur tresno aku ra keduman

aku pancen wong sing tuno aksoro
ora biso nulis ora biso moco
nanging ati iki isih nduwe roso
jroning batin sak tenane pengen kondho

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Gusti Ora Sare