Lirik Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng


Title : Treteg Lembu Peteng
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Heru Kumala
Album : Duta Nirwana Vol. 7 "Banyuwangi Pacitan"
Label : Milady Record

Lirik Treteg Lembu Peteng


neng kutho tulungagung
dalan iki ngelengke atiku bingung
mikirne tresnomu sing ilang
neng treteg lembu peteng tulungagung

tansah eleng saben aku nyawang
kopi cethe sing wes dadi budayane
lungguh jejer semende pundakku
karo ngomong yen kowe tresno aku

neng treteg lembu peteng kowe janji
tresnomu sing gede ora bakal lali
nanging nyatane kowe cidro ing janji
marang aku sing tansah setyo ngenteni

treteg lembu peteng iki dadi saksi
tresnomu sing gede ora bakal lali
panggungrejo pabrik gulo mojopanggung
kowe cidro janji marang gusti sing agung

===INTRO===

tansah eleng saben aku nyawang
kopi cethe sing wes dadi budayane
lungguh jejer semende pundakku
karo ngomong yen kowe tresno aku

neng treteg lembu peteng kowe janji
tresnomu sing gede ora bakal lali
nanging nyatane kowe cidro ing janji
marang aku sing tansah setyo ngenteni

treteg lembu peteng iki dadi saksi
tresnomu sing gede ora bakal lali
panggungrejo pabrik gulo mojopanggung
kowe cidro janji marang gusti sing agung

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Sayang Sampean