Lirik Rini Varent - Saking Sayange


Title : Saking Sayange
Artist : Rini Varent
Songwriter : Silvy Nurmay
Album : Single
Label : DD STAR Record

Lirik Saking Sayange


saking sayange aku karo kowe
kabeh tak wenehne tanpo mikir kepiye dadine
tapi nyatane kowe ninggalne aku dewe
ngenes atiku mbok gawe tatu

jane opo salahku kowe ninggal aku
padahal cinta suciku mung kanggo awakmu
aku ora percoyo kowe ra setio
nanging nyatane kowe rabi karo wong liyo

nelongso roso atiku
tegane kowe medot tresnaku
kembang sing mekar neng dodo
wes layu mergo kowe ngeliyo

padahal mbiyen kowe janji ning aku
bakal setio sak umure uripmu

saking sayange aku karo kowe
kabeh tak wenehne tanpo mikir kepiye dadine
tapi nyatane kowe ninggalne aku dewe
ngenes atiku mbok gawe tatu

saking cintane aku karo kowe
kabeh tak pasrahne jiwo rogo iki selawase
nganti ra perduli wong tuo ora ngrestui
jebul saiki sing tak trimo loro ati

===INTRO===

saking sayange aku karo kowe
kabeh tak wenehne tanpo mikir kepiye dadine
tapi nyatane kowe ninggalne aku dewe
ngenes atiku mbok gawe tatu

saking cintane aku karo kowe
kabeh tak pasrahne jiwo rogo iki selawase
nganti ra perduli wong tuo ora ngrestui
jebul saiki sing tak trimo loro ati
jebul saiki kowe malah ninggal rabi

Baca Juga : Lirik Lagu Gerry Mahendra - Mantra Cinta