Lirik Vita Alvia - Jagat Tresno


Title : Jagad Tresno
Artist : Vita Alvia
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Pelita Utama

Lirik Jagad Tresno


binarung sworo angin
lan jemblegur ombak segoro
ngilingake sliramu kang
tansahtaktresno

lintang semburat ingtawang
ning langit sinare gumebyar
ngancani sepiku
ku mllayang ngamboro

ning .angin tak titipne
gedine roso tresno
sepi tanpo sliramu
koyo godong garing
kang mabur lelimengan

pinginku sesandingan
makantar geni asmoro
biso madangi sukmo
lan tombo kasmaran
jiwo kalbu jagad tresno

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Cintaku Hilang