Lirik AHS - Dudohno Salahku


Title : Dudohno Salahku
Artist : AHS (Alvian Hendri Setiawan)
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Lirik Dudohno Salahku


jelasno ro aku
kok iso kowe ninggalke aku
dudohno salahku sing endi
sing nggawe kowe tatu

wenehono alesan
kok iso kowe ngajak bubaran
opo malah wes ono sing liyo
sing gawe kowe cidro

tegane kowe medot
sing pasti aku abot ngeculke sliramu
pikiren meneh
opo kowe uwes jeleh

dudohono salahku sing endi
kowe rasah waton mutusi
alesan ora pasti
gawe loro ati

dudohono salahku sing endi
nganti kowe arep nglungoni
kowe ingkar janji
tego mblenjani

===INTRO===

jelasno ro aku
kok iso kowe ninggalke aku
dudohno salahku sing endi
sing nggawe kowe tatu

wenehono alesan
kok iso kowe ngajak bubaran
opo malah wes ono sing liyo
sing gawe kowe cidro

tegane kowe medot
sing pasti aku abot ngeculke sliramu
pikiren meneh
opo kowe uwes jeleh

dudohono salahku sing endi
kowe rasah waton mutusi
alesan ora pasti
gawe loro ati

dudohono salahku sing endi
nganti kowe arep nglungoni
kowe ingkar janji
tego mblenjani

dudohono salahku sing endi
kowe rasah waton mutusi
alesan ora pasti
gawe loro ati

dudohono salahku sing endi
nganti kowe arep nglungoni
kowe ingkar janji
tego mblenjani

kowe ingkar janji
tego mblenjani

Baca Juga : Lirik Lagu AHS - Loro Tetep Tresno