Lirik AHS - Loro Tetep Tresno


Title : Loro Tetep Tresno
Artist : AHS (Alvian Hendri Setiawan)
Songwriter : Tatak irwanto ( XALUNA )
Arr : Danang Danzt
Label : DanangDanzt Music Production

Lirik Loro Tetep Tresno


mung cukup tetes eluh
sing iso nyeritakke kabeh isining ati
critaku karo kowe tansah abot dalane
aku kerep tok sepelekke

kangenku cukup kangen ora tau ketemu
marang sliramu
mbok tulung tambanono loro sik wes tok ukir
ono wong liyo tetep aku ora sumingkir

roso cen tetep roso
aku loro ning tetep tresno
senajan ati tok bagi karo wong liyo

udan mung tetep banyu
mung seperih aku ra bakal mlayu
kabeh iki wujud sumpah setiaku

sing ketatu sing kelaran kuwi aku
kowe mbagi roso ati aku seh krungu
ora ilang ora luntur roso tresnaku
sing tak jaluk ojo nganti ninggalke aku

mergo sak jroning batin
uwes tak ukir jenengmu

===INTRO===

mergo sak jroning batin
uwes tak ukir jenengmu

kangenku cukup kangen ora tau ketemu
marang sliramu
mbok tulung tambanono loro sik wes tok ukir
ono wong liyo tetep aku ora sumingkir

roso cen tetep roso
aku loro ning tetep tresno
senajan ati tok bagi karo wong liyo

udan mung tetep banyu
mung seperih aku ra bakal mlayu
kabeh iki wujud sumpah setiaku

sing ketatu sing kelaran kuwi aku
kowe mbagi roso ati aku seh krungu
ora ilang ora luntur roso tresnaku
sing tak jaluk ojo nganti ninggalke aku

mergo sak jroning batin
uwes tak ukir jenengmu

pancen perih pancen loro kabeh tak roso
sumpah janji mu wes ilang mbok ganti cidro
ora ilang ora luntur roso tresnaku
sing tak jaluk ojo nganti ninggalke aku

mergo sak jroning batin
uwes tak ukir jenengmu

Baca Juga : Lirik Lagu DanangDanzt - Wegah Kelangan 2