Lirik Lagu Demi Kowe - Nella Kharisma

Lirik Lagu Demi Kowe - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Demi Kowe


Title : Demi Kowe
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Pendhoza
Album : Danendra vol 9 Jawaban kemarin
Label : DSA Record

Lirik Demi Kowe


mas aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungoku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnoku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing nggawe seneng atiku

wes seprene suwene
aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulyo
tresnoku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

mergo tresno aku biso
adoh paran jogo roso
godaan teko
nanging aku ora ngiwo

saiki wes urip bareng
susah seneng di lakoni
ono kowe aku wani
ngadepi urip iki

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekoning patiku
kanggoku awakmu kuwi harga diriku

wes seprene suwene
aku lungo ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnoku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah adoh wong tuo
demi kowe ben supoyo tetep mulyo
tresnoku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresnaku