Lirik Lagu Kopi Jahe - Mellisa Bahara

Lirik Lagu Kopi Jahe - Mellisa Bahara

Lirik Mellisa Bahara - Kopi Jahe


Title : Kopi Jahe
Artist : Mellisa Bahara
Songwriter : -
Album : Langgam Campursari Terbaru
Label : Teta Record

Lirik Kopi Jahe


wancine wes surut suryo
sisih wetan padang semulake
rembulan katon ndadari
anuruti senenge ati

wong ing karang pradesan
podo sonjo ono warung kopi
ngomong ngobrol tanpo guno
ora mikir sesok ora blonjo

senajan kopi sak cingkir
nanging biso madangake pikir
yen ora ngombe sak sore
awake katon nglentere

wes misuwur kopi jahe
roso enak seger lan magleke
agawe marem ing ati
ayo podo ngombe kopi jahe

===INTRO===

wancine wes surut suryo
sisih wetan padang semulake
rembulan katon ndadari
anuruti senenge ati

wong ing karang pradesan
podo sonjo ono warung kopi
ngomong ngobrol tanpo guno
ora mikir sesok ora blonjo

senajan kopi sak cingkir
nanging biso madangake pikir
yen ora ngombe sak sore
awake katon nglentere

wes misuwur kopi jahe
roso enak seger lan magleke
agawe marem ing ati
ayo podo ngombe kopi jahe

Baca Juga : Lirik Lagu Mellisa Bahara - Sejuta Cinta