Lirik Lagu Tak Ambung - Yowis Ben


Lirik Lagu Tak Ambung - Yowis Ben

Lirik Yowis Ben - Tak Ambung


Title : Tak Ambung
Artist : Yowis Ben
Songwritter : Joshua Suherman
Label : StarvisionPlus

Lirik Tak Ambung


janji karo yayanganku
sesuk isuk arep mlaku mlaku
nanging wengine melekan kok aku ragu

tibakno tangiku awan
kesusu panik ra karuan
gak nututi adus opo meneh parfuman

ku tarik gas pol pedah montorku
sepurone yo yang awakku
telat nyusul awakmu
amergo aku kebablasen turu

ojo nesa nesu to yang ku
mengko ilang ayu mu
mesem titik tak ambung pipimu

ku tarik gas pol pedah montorku
sepurone yo yang awakku
telat nyusul awakmu
amergo aku kebablasen turu

ojo nesa nesu to yang ku
mengko ilang ayu mu
mesem titik tak ambung pipimu

mesem titik tak ambung keningmu
mesem titik tak ambung bapakmu

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Yowis Sorry