Lirik Lagu Ngomong Apik Apik - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ngomong Apik Apik - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Ngomong Apik Apik


Title : Ngomong Apik Apik
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Wawan (Dapoer)
Album : Danendra Vol. 9 Jawaban Kemarin
Label : DSA Record

Lirik Ngomong Apik Apik


paran baen hang dijaluk
yo wis isun turuti
akeh hang riko karep
yo wis isun lakoni

sak mendi seh gedine dunyo
nong pikir riko
kadung mulo sing tau cukup
nafsu ring dodo

mestine welas ning ati
biso ndudui dalan
dudu malah gawe riko
suyo lali lalian

dumeh mergo isun hang welas
riko gampangno
suwi-suwi perih nong batin
hang isun roso

isun ngomong apik apik
nawi sing biso maning
ngaboti riko

paribasan isun tau
ono salah luput nong riko
njaluk sepuro

nawi mulo wis dalane
cukup semene
cukup semene

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Jawaban Kemarin

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.