Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Syahiba Saufa


Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Dudu Roso Welas


Title : Dudu Roso Welas
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Jordhan Bozze
Label : Duta Music

Lirik Dudu Roso Welas


apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegane riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buang
dudu welas iki hang wes mati
isun sing percoyo riko
ninggalno welas iki

apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mti
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegane riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buang
dudu welas iki hang wes mati
isun sing percoyo riko
ninggalno welas iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Putih Klawu