Lirik Lagu Putih Klawu - Syahiba Saufa & James AP

Lirik Lagu "Putih Kelawu" dari Syahiba Saufa. Lagu ini di ciptakan oleh Angga Samudra / Echo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Putih Klawu - Syahiba Saufa & James AP

Lirik Syahiba Saufa - Putih Kelawu


Title : Putih Klawu
Artist : Syahiba Saufa feat James AP
Songwriter : Angga Samudra / Echo
Label : Samudra Record

Lirik Putih Klawu


eleng jaman semono
kawitane isun ketemu riko
gawe janji keloro
podo podo njogo ati lan roso

susah lan seneng di songgo bareng
saiki mung biso ngangen

putih kelawu magih sun simpen
keneng sun sawangi angger sun kangen
putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

susah lan seneng di songgo bareng
saiki mung biso ngangen

putih kelawu magih sun simpen
keneng sun sawangi angger sun kangen
putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

putih kelawu magih sun simpen
keneng sun sawangi angger sun kangen
putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

cukup di angen angen bae
simpenen selawase

putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Impen Impenan