Lirik Nella Kharisma - Wis Ra Jodone


Title : Wes Ra Jodone
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : OM. Sakha 2 Best of Nella Kharisma
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Wes Ra Jodone


tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dadi karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak trimo mung pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe duk jodoku
iki kahanan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dadi karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak trimo mung pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe duk jodoku
iki kahanan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Bahagiamu Bahagiaku (Ikhlas)