Lirik Nella Kharisma - Korban Hitungan Jawa


Title : Tresnoku Kepenggak ( Korban ) Itungan Jowo
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng)
Album : Radio Hits Nella Kharisma
Label : Aneka Safari Records

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


biyen kowe nate janji
nanging sak iki lha kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo
awakmu sak iki disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

biyen kowe nate janji
nanging sak iki lha kok mbok blenjani
opo to sebabpe iki
kowe lan aku ora direstui

tresnoku marang sliramu
nganti sak iki ora oleh restu
lilo aku ra lilo
awakmu sak iki disanding wong liyo

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

tresnaku kepenggak wong tuwo
kepenggak mergo itungan jowo
lilakno kudu tak lilakno
amergo tresno ra biso dipekso

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Wes Ra Jodone