Lirik Intan Rahma - Sawangen Aku


Title : Sawangen Aku
Artist : Intan Rahma
Songwriter : Danangdanzt
Label : DanangDanzt Music Production

Lirik Sawangen Aku


aku sing ono pas koe loro
tak jogo awakmu senajan mung mbok anggep konco
tanpo pamrih roso tresnoku ora ngalih
batinku loro senajan ra getih

aku ngerti koe ono sing nduwe
nanging ngopo koe sadar tresnoku luwih gede
uwis keukir jenengmu ning njero ati
geni tresnoku ra iso tak pateni

sawangen aku sing tulus nresnani koe
sawangen aku sing terus sayang ro koe
lan kudune ono sing pantes nyanding koe
kuwi aku, du liyane

opo aku salah yen ngarepke tresnomu
opo aku malah benalu ning uripmu
jujuro senajan atiku bakal loro
aku iseh iso nompo

aku sing terlalu tresno
loro njobo njero ra tau nganggo roso
senajan kahanane beda
aku sayang koe, koe ra sayang aku

iki uwis dadi pilihanku
golek dalan mulihke atimu
sawangen aku sing nduwe
tresno gede nggo koe timbang liyane

sawangen aku sing tulus nresnani koe
sawangen aku sing terus sayang ro koe
lan kudune ono sing pantes nyanding koe
kuwi aku, du liyane

opo aku salah yen ngarepke tresnomu
opo aku malah benalu ning uripmu
jujuro senajan atiku bakal loro
aku iseh iso nompo

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Rahma - Tetep Yakin