Lirik Nella Kharisma - Penting Rabi


Title : Penting Rabi
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Rio Sablenk
Album : Virgo Musik Vol 2
Label : DSA Record

Lirik Penting Rabi


ojo takon aku takono atimu
kapan siap ngerabi aku
mantep ora ragu

ngeslow jo sepaneng
abot pikol bareng
penting rabi ati ayem
duwe anak seneng

dilakoni wae seng tatak atine
ojo samar luwe mangan sak onane
urep sumende manuto kersane
kabeh opo jabe nuruto garise

penting ayo rabi urep dadi siji
mantep jero ati nglakoni tresno suci
ngunu kembange roso
ben mekar sabendino ben iso ngundoh bahagia

jo bimbang yen bener kowe sayang
jo sumelang yen bener tresno tenan
ayo rabi ben ra dadi pikiran
ayo nikah kita dadi mantenan

ojo takon aku takono atimu
kapan siap ngerabi aku
mantep ora ragu

ngeslow jo sepaneng
abot pikol bareng
penting rabi ati ayem
duwe anak seneng

jo bimbang yen bener kowe sayang
jo sumelang yen bener tresno tenan
ayo rabi ben ra dadi pikiran
ayo nikah kita dadi mantenan

dilakoni wae seng tatak atine
ojo samar luwe mangan sak onane
urep sumende manuto kersane
kabeh opo jabe nuruto garise

penting ayo rabi urep dadi siji
mantep jero ati nglakoni tresno suci
ngunu kembange roso
ben mekar sabendino ben iso ngundoh bahagia

jo bimbang yen bener kowe sayang
jo sumelang yen bener tresno tenan
ayo rabi ben ra dadi pikiran
ayo nikah kita dadi mantenan

jo bimbang yen bener kowe sayang
jo sumelang yen bener tresno tenan
ayo rabi ben ra dadi pikiran
ayo nikah kita dadi mantenan

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kemarin