Lirik Jihan Audy - Korban Janji


Title : Korban Janji
Artist : Jihan Audy
Composed : Andri Priyanto
Label : PT. Media Musik Proaktif

Lirik Korban Janji


koe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

koe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Lepaskanlah