Lirik Lagu Demi Kowe - Pendhoza

Lirik Lagu Demi Kowe - Pendhoza

Lirik Pendhoza - Demi Kowe


Title : Demi Kowe
Artist : Pendhoza
Songwriter : Pendhoza
Album Category : Hip Hop Java 2019
Distribution : Pendhoza

Lirik Demi Kowe


dik aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak buktekke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran
yo mung dinggo kowe

aku lila adoh omah
adoh wong tua
demi koe
ben supaya tetep mulyo..

tresnaku rabakal ilang
senajan adoh paranku
setiaku
karo kowe tekan matiku..

aku lunga ra ngilang
nanging merga kahanan
aku ora nggapusi
bakal tak perjuangkan

mikir masa depan
karo golek modal
dinggo sesuk rabi
duduk di pelaminan

muga gusti ngijabahi
aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan
ojo wedi kelangan

aku ning sandingmu
ngancani uripmu
merga yo mung kowe
sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran
yo mung dinggo kowe

aku lila adoh omah
adoh wong tua
demi koe
ben supaya tetep mulyo

tresnaku rabakal ilang
senajan adoh paranku
setiaku
karo kowe tekan matiku

merga tresna aku bisa
adoh paran njaga roso
godaan teka
nanging aku ora ngiwa

saiki wis urip bareng
susah seneng dilakoni
ono kowe aku wani
ngadepi urep iki

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jogo tek ing patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran
yo mung dinggo kowe

aku lila adoh omah
adoh wong tua
demi koe
ben supaya tetep mulyo

tresnaku ra bakal ilang
senajan adoh paranku
setiaku
karo kowe tekan matiku

aku lila adoh omah
adoh wong tua
demi koe
ben supaya tetep mulyo

tresnaku ra bakal ilang
senajan adoh paranku
setiaku
karo kowe tekan matiku

Baca Juga : Lirik Lagu Pendhoza - Ulat Peteng