Lirik Lagu Tresno Waranggono - Nella Kharisma feat. Pak'e Su

Lirik Lagu "Tresno Waranggono" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Nur Bayan. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Waranggono - Nella Kharisma feat. Pak'e Su

Lirik Nella Kharisma - Tresno Waranggono


Title : Tresno Waranggono
Artist : Nella Kharisma feat Pak'e Su
Songwriter : Nur Bayan
Album : Single
Label : Mega Records

Lirik Tresno Waranggono


nelongso roso rasane
tangis jroning atiku
yen kelingan esem gemuyumu

laras sworo gending tresno
gawe kangen ning atiku
tansah eling aku ro sliramu

duh kangmas sak tenane
aku ngerti atimu
nanging wes mestine aku du jodomu

pancen roso kari roso
kudu lilo nggongmu terimo
lilakno aku nyanding priyo liyo

ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
bebungah atiku krungu suaramu
aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
mugo biso urip tentrem mulyo

tak tulis tresnamu ing gending katresnanku
tak tembangake saben kangen sliramu
sak tenane aku nangis, nanging tresno wes ginaris
tak lakoni nganti ikhlas ati

wuyungku ngelayung ngemboro ing awang-awang
tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
tumetese eluhku mbrebes mili ono pipi
opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
lelakon tresno iki bakal dadi crito tresno waranggono

ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
bebungah atiku krungu suaramu
aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
mugo biso urip tentrem mulyo

tak tulis tresnamu ing gending katresnanku
tak tembangake saben kangen sliramu
sak tenane aku nangis, nanging tresno wes ginaris
tak lakoni nganti ikhlas ati

wuyungku ngelayung ngemboro ing awang-awang
tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
tumetese eluhku mbrebes mili ono pipi
opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
lelakon tresno iki bakal dadi crito tresno waranggono

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Rindu