Lirik Lagu Dalan Tresno - Cholin

Lirik Lagu Dalan Tresno - Cholin

Lirik Cholin - Dalan Tresno


Title : Dalan Tresno
Artist : Cholin
Songwriter : Joko Loleno
Label : Mega Record

Dalan Tresno Lyrics


derese udan ing wengi kang sepi iki
nambahi roso perih ing ati
kelingan sliramu sing biyen nate janji
prasetyo nganti tekaning pati

roso atiku nelongso jeroning batinku
opo iki wis pancen nasibku
kowe medotake tali tresno
naliko kowe banget tak butuhno

ing dalan dalan tanjunganom sukomoro
roso atiku keronto ronto
ora nyono ora ngiro
sliramu wis di sanding wong liyo

ing dalan dalan tanjunganom sukomoro
derese udan tan soyo ndodro
koyo koyo melu crito
nasibe tresnaku sing di gawe loro

---INTRO---

roso atiku nelongso jeroning batinku
opo iki wis pancen nasibku
kowe medotake tali tresno
naliko kowe banget tak butuhno

ing dalan dalan tanjunganom sukomoro
roso atiku keronto ronto
ora nyono ora ngiro
sliramu wis di sanding wong liyo

ing dalan dalan tanjunganom sukomoro
derese udan tan soyo ndodro
koyo koyo melu crito
nasibe tresnaku sing di gawe loro

---INTRO---

roso atiku nelongso jeroning batinku
opo iki wis pancen nasibku
kowe medotake tali tresno
naliko kowe banget tak butuhno

ing dalan dalan tanjunganom sukomoro
roso atiku keronto ronto
ora nyono ora ngiro
sliramu wis di sanding wong liyo

ing dalan dalan tanjunganom sukomoro
derese udan tan soyo ndodro
koyo koyo melu crito
nasibe tresnaku sing di gawe loro
nasibe tresnaku sing di gawe loro

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Sayangen Aku


Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.