Lirik Lagu Salah Konco - Anni Viviola

Lirik Lagu Salah Konco - Anni Viviola

Lirik Anni Viviola - Salah Konco


Title : Salah Konco
Artist : Anni Viviola
Songwriter : Agung Pradanta
Label : Gilaz Studio

Lirik Salah Konco


koe ra bedo karo seng liane
gawe ati iki loro
remuk atiku ngerti tingkah lakumu
wani nikung neng mbruriku

koe sahabatku seng cerak ro aku
tegane kowe wani khianati kancamu
koe seng tak sayang podo karo dee
aku wes wegah mending ku pisah

aku salah konco tresnaku digowo lungo
karo koe seng mebendinane tak percoyo
aku ora nyongko gawe ati iki loro
tegane koe wani nikung konco dewe

aku ora nyongko aku ra percoyo
jebul aku salah konco

koe sahabatku seng cerak ro aku
tegane kowe wani khianati kancamu
koe seng tak sayang podo karo dee
aku wes wegah mending ku pisah

aku salah konco tresnaku digowo lungo
karo koe seng mebendinane tak percoyo
aku ora nyongko gawe ati iki loro
tegane koe wani nikung konco dewe

aku ora nyongko aku ra percoyo
jebul aku salah konco

aku salah konco tresnaku digowo lungo
karo koe seng mebendinane tak percoyo
aku ora nyongko gawe ati iki loro
tegane koe wani nikung konco dewe

aku ora nyongko aku ra percoyo
jebul aku salah konco

Baca Juga : Lirik Lagu Alice Arkadewi - Konco Anyar