Lirik Nella Kharisma - Golek Bolo Tambah Konco


Title : Golek Bolo Tambah Konco
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Bayu G2B & Ardrain
Album : Star Band Vol. 2
Label : DD Star Record

Lirik Golek Bolo Tambah Konco


aku nggolek konco adoh adoh ning njowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wake dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

mangan pecel lele sambele sambel trasi
senajan aku wong kere kekancanku nomer siji
aku karo kowe kabeh podo wae
ojo sok mbedakke opo meneh nyepelekke

urip mung sepisan
ojo mbok gawe susah
akehono leh kekancan
ben ati iso bungah

dolan numpak sepur
mulih numpak motor mabur
ayo podo akur
ben iso dadi sedulur

aku nggolek konco adoh adoh ning njowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wake dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

syalala syalalala syalala lalalala
syalala syalalala syalala lalalala
syalala syalalala syalala lalalala
syalala syalalala syalala lalalala

aku nggolek konco adoh adoh ning njowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wake dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

golek bolo tambah konco ora usah mikir bondo
penting iso ngopi bareng atine wes seneng
ayo podo rene kita joget rame rame
kumpul dadi siji seduluran selawase

pancen sandanganku iku koyo wong ndalan
yen wong sing ora ngerti aku di kiro preman
senajan ketok ndugal aku udu cah nakal
aku mung cah telo sing niate golek konco

aku nggolek konco adoh adoh ning njowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wake dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

syalala syalalala syalala lalalala
syalala syalalala syalala lalalala
syalala syalalala syalala lalalala
syalala syalalala syalala lalalala

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni